... akkor teszünk jót, s jól, amikor szóljuk Isten Igéjét. Persze sokszor a hívek csak azt látják és gondolják, hogy könnyű a "papoknak"! Felmennek vasárnap a szószékre és elvégzik a dolgukat hetente egyszer-kétszer. Nos az Ige hirdetése mindennap megtörténik és meg is kell történnie.

Amikor Hittel Egymással Gyülekezeteinkért teszünk akkor a legkevesebb és egyben a legtöbb is, hogy hirdessük az Igét alkalmas és alkalmatlan időben egyaránt. Ez lehet hittanos kirándulás, egy házi úrvacsora osztás vagy éppen bibliaóra. És máris összeáll a hét, a kép, máris van mindig tennivalónk. Igen. Embereket Krisztus Jézushoz vezetni! Ennél csodálatosabb szolgálat nem  is létezik/létezhet. Újabb ünnep, újabb vasárnap, amikor minderre kiemelt és áldott alkalom kínálkozik! Mennyei Atyánk áldja meg mindannyiunk mai szolgálatát és gyülekezeteinket!

Szerző: raskym  2009.10.11. 08:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegy.blog.hu/api/trackback/id/tr661441827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása